Spelarmöte måndag 10:e september

Nu under året har vi ju haft 2 lag i seriespelet, må vara i distriktets försorg, men ändå. Lagen har skött sig med den äran och vunnit var sin serie, detta trots att vi varit knappt med spelare och oftast fått köra utan reserver.

Nu stundar inomhussäsongen och det börjar bli dags att bestämma sig för hur vi gör med lag inomhus. I förlängningen också vad vi tror om nästa utomhussäsong – då blir det ju division 2 och 3 som gäller.

På senaste styrelsemötet sade vi att då samlas vi allihopa och diskuterar vad vi vill. En inarbetad tid är ju måndagstävlingarna, så därför samlas vi:

måndag 10:e september klockan 18:30

på banorna (eventuellt kan vi låna Fritidsgården) och pratar ihop oss. Vi har lite tid på oss innan vi måste anmäla lag inomhus respektive utomhus 2013. Så först en rejäl kopp kaffe och ett rejält snack, alltså!

Vi synes /Mart

Inlägg skapade 58

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen